maanantai 23. kesäkuuta 2014

Merihenkinen päivän asu

Hej!

Kuten aiemmassa postauksessa kerroin, Kustavista löytyy monta ihanaa vaateputiikkia, joissa kannattaa piipahtaa, jos niillä seuduilla liikutte. Merellisen sijainnin ansiosta Kustavissa myydään paljon merihenkisiä, purjehdukseenkin sopivia vaatteita esim. ruotsalaista Pelle Pettersonia ja jenkkimerkkiä Sebagoa, ihania vaatebrändejä molemmat.


Veneilykelpoinen asukokonaisuus, Pelle P:n laivastonsininen puuvillapaita ja
Sebagon punainen shortsihame.



Shortsihameessa voi turvallisin mielin kyykistellä veneen köysiä solmimaan.
Hameen alta kun pilkahtaa korkeintaan asialliset pikkushortsit :-)
 
 
Pelle Pettersonin vaatteet tunnistaa P-kirjaimesta.
Vaikka brändin vaatteet ovatkin hyvin selkeälinjaisia ja urheilullisia,
niin niistä löytyy usein joku kiva pikku juju.
Tässä paidassa se on
niskassa oleva nyöritys.

Pelle P:n ja Sebagon vapaa-ajan mallistoista löytyy klassisen selkeitä perusvaatteita koko perheelle. Vaatteet ovat hyvin suunniteltuja, korkealaatuisia ja toimivat vaativissakin olosuhteissa. Ainoa miinus tulee siitä, että tuotteet ovat melko hintavia.

Yritin etsiä itselleni veneilyasua ensin Laura Peterzénsin outletista, jossa ovh-hinnasta saa rabattia ihan reilusti 20-40%. Mutta kun olen tällainen keskikokoinen naisihminen, niin meitsin kokoa ei outletin hyllyiltä löytynyt. Kaikki vaatteet olivat joko tosi pieniä tai tosi isoja, ei mitään siltä väliltä.

Noh, Kustavin vierasvenesataman Peterzénsillä valikoima oli jo aivan toista luokkaa. Ihkuja vaatteita löytyi kaiken kokoisina ja värisinä. Ja kun J välttämättä halusi tarjota minulle uuden kesäasun, niin enhän minä voinut tarjouksesta kieltäytyä :-) Thanks J!

Olen ihan tyytyväinen, että rohkenin valita itselleni punaisen hamosen valkoisen tai sinisen sijaan. Punainen väri antaa mielestäni kivasti potkua muuten niin hillitylle asulle.

***
 
Loman eka päivä on nyt taputeltu, monta ihanaa vielä edessä. Vielä puuttuu lämpö ja aurinko, missäköhän ne luuraavat? Toivottavasti jossain ihan nurkan takana.

Mukavaa maanantai-iltaa muruset!
 
Teija

16 kommenttia:

  1. Tosi nätti asukokonaisuus. Punainen piristää!

    VastaaPoista
  2. Wau! Annan sinulle isot plussat asupostauksista! Kiva kesäasu taas. Tuo shortsihame on minunkin suosikkini veneillessä. Ja kiitos vinkeistä Kustavissa. Nätti paikka, ei ole sinne tullut seilattua vielä. Oikein leppoisaa ja elämyksellistä lomaa mökillä, paratiisissa ja missä ikinä oletkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Hanna! Tyttäreni Aada 10 v toimii hovikuvaajanani. Kyllä oli kuvaajalla naurussa pitelemistä, kun äiti meinas pudota mereen kesken kuvaussession! Nojasin hieman liikaa veneeseen, ja hups, kuinkas ollakaan, vene lähti alta pois :-) Noh, pelästyksellä selvittiin ja saatiinpahan makiat naurut :-)

      Poista
  3. Kivan reippaan näköinen asu; klassinen, mutta silti muutamilla hauskoilla jujuilla väritetty. Näyttää oikein hyvältä päälläsi :) Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Anu <3 Tästä asusta tulee varmasti yksi tämän kesän lemppareista, niin mukava se on päällä. Shortsit on jotain joustavaa matskua, eivät kiristä eivätkä purista mistään.
      Ihania lomapäiviä sinullekin!

      Poista
  4. Kiva asu! Olis ihan minunki makuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips Taru ja kiitos!
      Kyllä tällainen rento asu aina työkledjut voittaa!

      Poista
  5. Kaunis asu, sopii hyvin merihenkiseen puuhailuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saga ja kiva kun pistäydyit kommentoimassa <3
      Tervetuloa toistekin!

      Poista
  6. Kivat löydöt olet tehnyt! Se lämpö tuli tänne tänään, ehkä sinne sitten huomenna, jos ei myöhemmin tänään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Krisse! Ihana kuulla, että lämpöä on näkyvissä. Täällä sataa nyt kaatamalla, välillä rakeitakin ja ukkostaa niin, että shampanjalasit kilisevät kaapissa! Ehkä huomenna sää on jo suotuisampi.

      Poista
  7. Ihana merihenkinen asu! Ja ihan uusi juttu mulle tuommoinen shortsihame, kuulostaa ehdottoman tarpeelliselta vaatteelta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emma! Shortsihame on tarpeellinen kesävaate varsinkin veneillessä ja lasten kanssa puuhaillessa, kun vähän väliä joutuu kyykkimään. Näitä hamosia myydään lähinnä urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita myyvissä liikkeissä. Suosittelen!

      Poista
  8. Kiva asu! Raikas ja merihenkinen. Hyvä valinta tuo punainen väri, se piristää ja sopii merelle. Iloisia kesäpäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Tuulia! Tuo punainen hame on tasan toinen punainen vaatteeni :-) Pitäisi varmaan ruveta käyttämään värejä vähän rohkeammin.

      Ihanaa, aurinkoista kesää sinullekin!

      Poista